به گزارش پایگاه خبری آهن نیوز، میرزائی شهرابی افزود: ما بیان کردیم که پارک خراسان میخواهد منظومهای کار کند؛ یعنی هم شرکتهای نوآور نوتاسیس را حمایت و هم با شرکتهای قدیمی و معروف تعامل کند. قرار است رسوخ فناوری را برای صنایع سنتی کلان کشور انجام دهیم، مسئلهای که در گذشته وجود نداشته است. ما باید پول ایجاد کنیم.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان رضوی گفت: تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان تفاهم نامه و قرارداد بستیم که کار راحتی نیست. از شرکتها میخواهیم زمانی که این فرصت به آنها تعلق گرفت ما را روسفید کنند، زیرا سالها اصفهان و تهران در این حوزه مطرح بودند، اما پارک علم و فناوری خراسان نبوده است. زمانی که از صنایع فولادی و معدنی صحبت میشود شرکتهای اصفهانی را مطرح میکنند. ما بیان کردیم که باید به جایگاه پارک علم و فناوری خراسان احترام گذاشته شود و سهم ما را بدهند. ما در سال آینده زحماتی که برای ارتباط با صنایع سنتی و کلان کشوری کشیدیم را درو میکنیم.
وی با بیان اینکه وقتی در پارک مشغول به کار شدیم تاثیرگذاری اقتصاد دانش بنیان در GDP کشور ۰.۳ بود، عنوان کرد: این رقم اکنون در آمریکا ۱۱ و در کره جنوبی بیش از ۴۰ درصد است. ما این رقم را تا سال ۱۴۰۵ به ۵ درصد خواهیم رساند. برای اینکه بر GDP تاثیر بگذاریم باید تعداد بازیگران صحنه فناوری را افزایش دهیم، بنابراین برای راه را برای حضور دانش آموزان و دانشجویان باز کردیم. تصمیم گیریها و برنامههای ما توسط استانهای دیگر الگوبرداری میشود.
میرزائی شهرابی با اشاره به افتتاح پردیس فناوری صنایع معدنی خواف در تابستان سال آینده تصریح کرد: بیش از ۴۰۰ جوان فعال در عرصه فناوری در ذیل شرکتهای مرتبط در این پردیس شروع به کار میکنند که همان اشتغال دانش بنیان است. عدد بسیار چشمگیری در نتیجه فراوری عناصر معدنی که در نخالهها بوده و کشور مقام اول را در خام فروشی داشته در ذیل این پردیس نصیب نظام خواهد شد.
وی بیان کرد: میخواهیم تغییر الگو ایجاد کنیم، یعنی کاری کنیم که آمال و آرزوی خانوادهها و والدین این باشد که فرزندان آنها فناوران برتر باشند.
رئیس پارک علم و فناوری خراسان خاطرنشان کرد: در زمینه پاسخگویی پارک علم و فناوری ادعا میکنم که ما در پارک درها را باز کردیم و شما هیچ فردی را پیدا نمیکنید که بگوید به پارک رفتم و کسی به من اهمیت نداد.
وی درخصوص ایده میدان در دانش بنیان اضافه کرد: این ایده به حرکت سردار حاج قاسم سلیمانی مطرح شده است. البته آن گونه که مدنظر ما بود عمل نشده است. ایده این است که کارخانهها و شرکتهایی که تعطیل شدند شناسایی و به ما معرفی شوند، ما و معاونان مراجعه و علت تعطیلی را بررسی کرده و در همان میدان مشکل آنها را حل میکنیم.
انتهای خبر/
نظر شما